Ελάτε σε επαφή με το Ναό και βεβαιωθείτε ότι πληρούνται όλες οι επιθυμίες σας
Οι κύριες τελετές μας

Οι κύριες τελετές μας

 

01 ° - Τελετουργικό Covenant
02 ° - Άνοιγμα δρόμων (προσωπικά και επαγγελματικά)
03 ° - Τελετουργικό κυριαρχίας
04 ° - Τελετουργικά για την υγεία
05 ° - Πνευματικός καθαρισμός

Οι διαφορές μας

Βαρύτητα
Διαφάνεια
Μυστικό
Σεβασμός
Αφιέρωση

 

 

εθισμοί στα ναρκωτικά γραβάτα αγάπη καθαρισμός σε εγκαταστάσεις επιχειρηματικά προβλήματα προβλήματα αγάπης προβλήματα υγείας οικογενειακά προβλήματα Επαγγελματικά προβλήματα Καθαρισμός κατοικιών

 

 

Τελετουργικό Συμφώνου - [Σύμφωνο με τον Εωσφόρο]

Η διαθήκη Lucifer είναι μια συμμαχία μεταξύ ενός ατόμου και του Μεγάλου Θεού Lucifer.

Ο Lucifer, αφού ήρθε σε αυτήν τη γη, πάντα βοήθησε την ανθρωπότητα, ήταν μαζί μας και θα είναι πάντα, πολλοί άνθρωποι το αρνούνται λόγω ενός αρχαίου ψεύδους που δημιουργήθηκε από την τυραννία του κόσμου, αλλά οι Luciferians είναι πάντα μπροστά από τα πάντα Είμαστε πάντα υπέροχοι και ο δάσκαλός μας μας βάζει στις καλύτερες δυνατές καταστάσεις.

Το σύμφωνο με τον Lucifer θα αλλάξει τη ζωή σας. Είναι μια διαδικασία που εκτελείται με απόλυτη μυστικότητα ανάμεσα σε εσάς, τον ιερέα σας, τον μάγο που θα μεταφέρει το σύμφωνό σας στον Lucifer και τον ίδιο τον Lucifer. Ο Ριντοβούντου εκτελεί τελετουργίες διαθήκης για πάνω από 20 χρόνια και είχε πάντα ικανοποιητικά αποτελέσματα στη ζωή των ανθρώπων.

Εάν υποφέρετε να μην ξέρετε τι να κάνετε, αυτός είναι ο σωστός τρόπος. Πολλοί λένε ότι αν υποφέρετε αυτό οφείλεται στο ότι το θέλει ο Χριστιανός Θεός. Αλλά αν αυτός ο θεός θέλει τα δεινά σου, ΔΕΝ ΕΠΙΤΥΧΩ, θα σε απαλλάξει από τα δεινά και τον πόνο της ταπείνωσης, θα σε κάνει πολύ καλύτερο και θα σου δώσει, στα χέρια σου, ό, τι θέλεις. Μπορεί, επειδή είναι η μεγαλοφυία της Ζωής και επομένως επιτυγχάνει τα πάντα. Εάν έχετε αυτήν την επιθυμία, μην σκέφτεστε δύο φορές, γιατί είναι η σειρά σας να αλλάξετε τη ζωή σας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ακούτε για πολλά σύμφωνα που δεν παράγουν αποτελέσματα επειδή οι άνθρωποι διώκουν ψεύτικους ιερείς και ψεύτικους μάγους. Το σύμφωνο θα λειτουργήσει μόνο αν κάνετε το τελετουργικό με έναν ιερέα που είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ μέρος του Κόσμου της Εωφεληρίας.

 

 

Προσοχή: πρέπει να εγγραφείτε ή να έχετε ήδη εγγραφεί στον ιστότοπο για να συνεχίσετε.

Εταιρικό email
Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: [email protected]
www.reidovudu.com.br
www.reidovudu.com
Τηλέφωνο 0xx (34) 99150-2401 ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ
Σταθερό ναό 0xx (34) 3662-3812

 

 

 

Σύνδεση

Κωδικός πρόσβασης

 

ελα πισω